گفت‌وگوی علمی

آینده رشته مهندسی ژئوتکنیک

به نظر شما تا کی ما در این رشته و رشته‌های دیگر به تکرار کارهای انجام‌شده خواهیم پرداخت؟ با این وضعیت خلاقیت در حال مرگ است چون سیستم آموزش و پرورش ما مرده است.

large deformation analysis numerical methods مهندسی ژئوتکنیک

سلام

شروع کار و ایجاد تحقیق به میزان قابل توجهی وابسته به ذهنیت، خلاقیت و تلاش محققین داره و ابتدا باید محققین کار رو شروع کنند و....


0

احتمالا این رشته جمع بشه


0

سوال خوبی هست


0

سوال خوبی هست


0

به نام خدا

با سلام 

هیچ وقت علم در ایران نمیمیرد و این تصور شماست که تکرار کاری صورت میگیرد . سیستم آموزشی در ایران قطعا ضعف هایی دارد ولی این باعث نمیشود که کل سیستم زیرسئوال برود . 


0

در مورد آینده مهندسی ژئوتکنیک: ژئوتکنیک یکی از شاخه‌های بنیادی مهندسی عمران هست که با زمین و رفتار خاک و سنگ سروکار داره. در ایران و جهان، با افزایش ساخت‌وسازها، توسعه‌ی شهری، پروژه‌های مترو، تونل، سدسازی و... همچنان نیاز به متخصصین ژئوتکنیک وجود داره. اما واقعیت اینه که بسیاری از پروژه‌ها تکراری شده‌اند؛ طراحی پی، پایدارسازی شیب، بررسی نشست، و… خیلی از راهکارها استاندارد شدن. خلاقیت جای کمتری پیدا کرده، مگر در پروژه‌های بزرگ ملی یا بین‌المللی با شرایط خاص. اما چرا خلاقیت کمرنگ شده؟ همون‌طور که گفتی، یکی از دلایلش مرگ سیستم آموزشی ماست. آموزش ما بیشتر مبتنی بر حفظیاته تا پژوهش، نقد، تجربه و تفکر انتقادی. دانشجوها اکثراً کارهای قبلی رو تکرار می‌کنن چون یا منابع به‌روز در دسترس نیست، یا استادها پژوهش‌محور نیستن، یا فضا برای ایده‌های نو فراهم نیست. چه زمانی این روند عوض میشه؟ وقتی که: پژوهش اصالت پیدا کنه نه مدرک. استادها به‌روز بشن و خودشون از تکرار در بیان. صنعت و دانشگاه واقعاً با هم مرتبط بشن. خلاقیت و ایده‌های تازه بها پیدا کنن حتی اگه اولش خام باشن. و مهم‌تر از همه: وقتی افرادی مثل تو که دغدغه‌ دارن، خودشون وارد عمل بشن. نه فقط منتقد سیستم، بلکه بخشی از تغییر باشن.


0
برای ارسال پاسخ شوید.